آموزشگاه آرایشگری آموزشگاه آرایشگری .

آموزشگاه آرایشگری

دلایل ایجاد قارچ ناخن کاشت شده

در این مطلب با آموزشگاه آرایشگری رز سرخ، بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه در تهران همراه باشید. راهنمایی های زیر شما را با تمام دلایل قارچ ناخن آشنا می کند.

آموزشگاه آرایشگری رز سرخ با مجوز فنی حرفه ای و با ضمانت یادگیری حرفه ای برای ورود به کار در رشته های آموزش آرایشگری زنانه مانند دوره پاکسازی پوست صورت، آموزش کاشت ژل، آموزش اپیلاسیون  و .... هنرجو می پذیرد. برای اطلاع از هزینه آموزش کاشت ناخن و سایر دوره های آموزشی به سایت rosesorkh.com مراجعه کنید.

عفونت های قارچی به طور کلی در داخل یا روی بدن ما رشد می کنند. بسیاری از انواع قارچ ها در مقادیر کم و به طور طبیعی در بدن ما وجود دارند. اما زمانی که رشد این قارچ‌ها از کنترل ما خارج شود، مشکل ساز خواهند شد. علاوه بر این، ممکن است ما دچار عفونت های قارچی شویم که به طور طبیعی در بدن ما وجود نداشته اند و بعدا به آن ها مبتلا شده ایم. قارچ ناخن کاشت شده یک عارضه نسبتاً شایع ناشی است که در اثر چسباندن ناخن ها مصنوعی یا کاشت ناخن روی ناخن های ما بوجود می آیند. در بیشتر موارد، این عفونت‌ها جدی نیستند و با درمان‌های خانگی یا داروهای ضد قارچ برطرف می‌شوند.

چه عواملی باعث ایجاد قارچ ناخن های کاشته شده می شوند؟

عفونت های قارچی بیش از ۵۰ درصد همه مشکلات ناخن را تشکیل می دهند. این مشکلات به ویژه در افرادی که ناخن های کاشت دارند شایع تر است. یک مطالعه نشان داد که از یک گروه ۶۸ نفره که ناخن های خود را کاشته بودند، ۶۷ نفر از آن ها دچار عفونت قارچی شده بودند.
 

ناخن های مصنوعی با نوعی چسب مخصوص و ناخن های کاشت نیز با مواد خاصی روی ناخن های شما قرار می گیرند. اگر این چسب ها شل شوند یا مواد به درستی روی ناخن ها قرار نگیرند، رطوبت بین آن ها و ناخن های دست شما محبوس می شود. قارچ ها در محیط های مرطوب رشد می کنند و ممکن است در اطراف رطوبت ناخن شما به دام افتاده شروع به رشد کنند. بنابراین هوا گرفتن ناخن بسیار مهم است و می تواند از بروز چنین مشکلی جلوگیری کند.

همچنین، مطالعه‌ای دیگر در سال ۲۰۱۸ ثابت کرد که قارچ‌ها ممکن است در برخی از لاک‌های ناخن زنده مانده و تکثیر شوند. بنابراین بهتر است که از لاک ناخن مشترک استفاده نکنید. تجهیزات آلوده در سالن ناخن نیز می تواند شما را در معرض انواع قارچ های ناخن قرار دهد.

درمان قارچ ناخن کاشت پا و دست

عفونت ناخن اغلب خود به خود یا با درمان های خانگی برطرف می شود. اما برای عفونت های جدی تر ممکن است نیاز به استفاده از داروهای ضد قارچ داشته باشید.

درمان های خانگی عفونت ناخن بعد از کاشت
اولین قدم بعد از مشاهده عفونت، ریموو اکریلیک ناخن و شستن ناخن با آب و صابون است. همچنین توصیه می شود تا زمان رفع عفونت از گذاشتن ناخن جدید خودداری کنید. ریمو کاشت ناخن بهتر است در محیطی بهداشتی و توسط افراد متخصص انجام شود تا به ناخن های شما آسیب بیشتری نرسد.

برخی افراد ادعا می کنند که درمان های خانگی زیر به درمان قارچ ناخن آن ها کمک کرده است:

۱. سرکه
سرکه حاوی اسیدی است که می تواند از رشد قارچ ها و باکتری ها جلوگیری کند. یک محلول آب و سرکه به نسبت ۲ به ۱ تهیه کنید و ناخن های خود را به مدت چند دقیقه در آن نگه دارید.

۲. روغن درخت چای
یک مطالعه کوچک شواهدی را نشان داد که روغن درخت چای می تواند به درمان قارچ ناخن کمک کند، اما برای اثبات آن تحقیقات بیشتری لازم است. سعی کنید دو بار در روز این روغن را به ناخن های خود بزنید.

درمان های دارویی قارچ ناخن
معمولاً برای عفونت قارچی ناخن نیازی به درمان دارویی نیست مگر اینکه شدید شود. عفونت های قارچی شدید در افرادی که سیستم ایمنی سرکوب شده دارند، مانند افرادی که تحت شیمی درمانی قرار می گیرند یا دچار بیماری ایدز هستند، بیشتر دیده می شود.

درمان استاندارد برای این مشکل در این افراد، داروی ضد قارچ خوراکی تربینافین است. تربینافین را فقط با نسخه پزشک می توانید تهیه کنید. برای حاصل شدن نتیجه ممکن است لازم باشد تا چندین ماه از آن استفاده کنید.

منبع: rosesorkh

 


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ساعت: ۰۱:۲۷:۲۳ توسط:الهام علیزاده موضوع: نظرات (0)